0 2 minute 10 luni

Chiar dacă de curând au circulat diverse informații rele din teren despre porțiuni impracticabile de traseu în zona Băuţar-Zăvoi, administratorii „Drumului care uneşte” au anunțat că partenerul lor din Terra Dacica, Star Transmission & Star Assembly, a fost primul care s-a oferit să îi ajute în rezolvarea situației complicate de la calea ferată dintre județele Hunedoara și Caraș-Severin. De asemenea, ei au primit şi promisiunea primarilor celor două comune, Romeo Răduţă şi Doru Cîrdei, care au declarat că se vor implica şi ei în această problemă.

„Deja ne facem bagajele și ne pregătim să plecăm săptămâna viitoare la recunoașterea porțiunii, pentru a ne convinge cu ochii noștri că această minune poate fi posibilă.

În următoarele săptămâni vom încerca să redeschidem porțiunea respectivă, după ce vom interveni din nou acolo, însă de această dată nu doar cu curățarea vegetației, ci și cu așternerea unor straturi de piatră măruntă care să facă parcurgea plăcută pentru oricine”, se arată pe pagina oficială „Via Transilvanica”.

Bogdan NAUM