0 2 minute 2 ani

Pe site-ul Poliţiei Române a fost publicat astăzi un text în care sunt relatate faptele petrecute aseară în Caransebeş, atunci când poliţiştii au reuşit să reţină un bărbat pe numele căruia era emis un mandat european de arestare.

Redăm în continuare materialul apărut pe respectivul site, sub titlul „Stai! Stai că trag!”.

„După ce au efectuat foc de avertisment, un bărbat, care era urmărit în baza unui mandat european de arestare, a fost prins de colegii noștri de la Poliția Municipiului Caransebeș.

Totul a pornit de la o legitimare, în urma căreia a reieșit că bărbatul avea un mandat emis de către autoritățile spaniole.

«Respectivul a devenit agitat și a luat-o la fugă. Eu, împreună cu cei trei colegi, cu care mă aflam în zona respectivă, am pornit în urmărirea lui. După ce am tras foc de avertisment, bărbatul și-a continuat deplasarea, până într-un punct… Locul unde a apărut Radu-Mihai, polițist aflat în timpul liber, cu ajutorul căruia am reușit să îl imobilizăm și să îl încătușăm», a spus Bogdan.

Frumoasă intervenție în echipă! Iar echipa este, de la stânga la dreapta: Bogdan, Ionuț, Teofana, Alexandru și Radu-Mihai!”.

Bogdan NAUM