0 2 minute 2 ani

Un bărbat, de 29 de ani, din Caransebeș, a fost prins în această seară de polițiști, după ce a încercat să fugă, fapt pentru care oamenii legii au folosit armamentul din dotare.

Bărbatul a fost identificat în interiorul unui autoturism staționat, a fost legitimat și, în momentele în care polițiștii făceau verificări, a încercat să se sustragă, fugind, ne-a informat Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin. Polițiștii l-au somat verbal, ulterior au efectuat foc de avertisment în plan vertical și au plecat în urmărirea acestuia. Întâmplător, în zonă, se afla și un alt polițist, în timpul liber, care, sesizând focurile de pistol și bărbatul alergând, l-a prins și imobilizat.

Bărbatul a fost încătușat și condus la sediul poliției, constatând-se că pe numele său era emis un mandat european de arestare. În continuare, bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, conform procedurilor, se mai arată în comunicatul de presă al IPJ Caraş-Severin.

Bogdan NAUM