0 3 minute 1 an

Anunțați de reprezentanții autorităților locale din comuna Zăvoi, cadre ale Secției 10 Poliție Rurală Oțelu Roșu au vrut să verifice dacă o tânără care staționase în această dimineață cu mașina pe un drum ce face legătura între Poiana Mărului și Muntele Mic are nevoie de ajutor.

Încercând să stea de vorbă cu aceasta, poliţiştii și-au dat seama că ceva este în neregulă cu tânăra, care petrecuse toată noaptea în acel loc, în frig, după ce rămăsese fără baterie la mașină.

Până la sosirea unui echipaj medical, polițiștii au făcut rost de o pătură cu care au acoperit-o pe tânăra ce nu se putea mișca și părea să fi intrat în șoc hipotermic, ne-a informat scms. Alina Boeru, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin.

După ce i-au verificat identitatea, au stabilit că familia tinerei de 33 de ani sesizase că aceasta a plecat de la domiciliul din Timișoara miercuri, fără acte și telefon mobil, lăsând un bilet prin care îi anunța despre plecare și de atunci nu mai știau nimic de ea. În plus, în mașină erau aruncate mai multe pachete de medicamente goale.

„În scurt timp, tânăra a fost preluată de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, iar acum este în grija medicilor, în afara oricărui pericol. La aflarea veștii că a fost găsită, sora tinerei ne-a mulțumit printre lacrimi. La fel de recunoscători suntem și noi, pentru faptul că am reușit să venim în sprijinul unei persoane aflate într-un greu moment de răscruce al vieții, până să fie prea târziu”, se mai arată în comunicatul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.

Bogdan NAUM