0 2 minute 8 luni

Primarul comunei Zăvoi, Doru Cîrdei, a semnat marți la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației București, un nou proiect pentru modernizarea acestei comune.

„Am semnat la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, pe Programul «Anghel Saligny», un nou proiect în valoare de 23.602.130,33 lei, ce prevede finanţarea obiectivului de investiții denumit «Extindere canalizare menajeră în localitățile Măru, Măgura și Voislova din comuna Zăvoi». Sunt bucuros că pot să duc la îndeplinire un nou angajament asumat și pentru faptul că am primit sprijinul ministrului Adrian Ioan Veștea și al echipei PNL din Caraș-Severin. Îi asigur pe concetățenii mei de tot devotamentul meu și le mulțumesc tuturor pentru încredere”, a declarat primarul comunei Zăvoi, Doru Cîrdei.

Investițiile se vor derula prin Programul Național „Anghel Saligny”, un proiect PNL ce vizează modernizarea drumurilor de interes local, înființarea sau extinderea unor sisteme de alimentare cu apă potabilă, de canalizare și a unor stații de epurare, înființarea sau modernizarea unor rețele inteligente de distribuție a gazelor naturale, precum și construirea și modernizarea de poduri și pasarele pietonale.

Bianca METEŞ