0 2 minute 8 luni

Conform CineFan.ro, echipa filmului „Nuntă pe bani“ se va întâlni cu publicul vineri, 13 octombrie, de la ora 17, la Cinema Luna  din Caransebeș, iar de la ora 19 va fi prezentă la Cinema Dacia din Reșița.

„Începem proiecțiile speciale prin țară și ne bucurăm să prezentăm în fața publicului munca noastră din ultimul an. Pentru noi e foarte importantă interacțiunea fizică cu oamenii, simțim altfel emoțiile, reușim să vorbim și să surprindem reacții la cald, pe când în online ne limităm doar la numărul de vizualizări și la comentarii, dar nu există aceeași încărcătură ca în realitate. Mulțumim că veniți la cinema și că ne susțineți”, a declarat Mircea Bravo pentru CineFan.ro.

Presărată cu umor, cu scene romantice și momente provocatoare, comedia regizată de Cristian Ilișuan va amuza publicul de toate vârstele pentru 96 de minute.

Alături de Mircea Bravo, „Nuntă pe bani” are în distribuție o serie de actori talentați, printre care Alexandra Spătărelu, Bob Rădulescu, Dan Chiorean, Adrian Cucu, Elena Ivanca, Bunica din Chinteni, dar vor fi și apariții din zona de online, cum ar fi Ionuț Rusu și Ioana Chisiu.

Filmările la Nuntă pe bani au durat 23 de zile și au avut loc în vara anului trecut, mai scriu cei de la CineFan.ro.

Mădălina DOMAN