0 2 minute 12 luni

Grupul Parlamentar PNL din Senatul României l-a desemnat pe senatorul Marcel Vela pentru a ocupa funcția de vicepreședinte al forului legislativ, ca urmare a vacantării acesteia după demisia senatoarei Alina Gorghiu, noul ministru al Justiției.

Marcel Vela este la al doilea mandat de senator ales în circumscripția Caraș-Severin, fost ministru al Afacerilor Interne, președinte al Comisiei speciale comune de control parlamentar specializat al Europol (JPSG).

„Vreau să mulțumesc colegilor din PNL pentru nominalizarea la funcția de vicepreședinte al Senatului României, dar și tuturor celorlalți colegi din Parlamentul României care au votat această nominalizare.

Avem în față un an plin de provocări, în care așteptările românilor vor fi foarte mari. Trebuie să înțelegem societatea, să ne adaptăm permanent la ea și să fim aproape de oameni. La finalul fiecărei zile împărțim cu toții această frumoasă țară, în fața căreia avem o datorie imensă și pe care eu mereu am servit-o cu patriotism și iubire.

Vă mulțumesc, sunt onorat!

Dumnezeu să binecuvânteze România!”, a scris preşedintele PNL Caraş-Severin pe pagina sa de socializare. (B. Meteş)