0 2 minute 1 an

În urmă cu o săptămână scriam despre gestul de mare omenie pe care caransebeşeanul Dan Paici, un împătimit al aventurii, cunoscut şi sub numele de „Lupul Singuratic”, intenţiona să-l facă pentru a ajuta victimele cutremurelor devastatoare care au îndoliat Turcia.

Trecând la fapte, „Lupul Singuratic” a încercat să adune cât mai multe ajutoare din donaţii, fiind sprijinit în acest demers de elevii de la Colegiul Naţional „C.D. Loga” şi Societatea Femeilor Ortodoxe din Caransebeş, de cluburi sportive din Timişoara şi Arad, dar şi de colegi şi prieteni din municipiu şi din Reşiţa.

La sfârşitul săptămânii trecute, el a fost sfătuit să nu se deplaseze în Turcia, unde e instituită Starea de Urgenţă şi multe drumuri sunt încă blocate, ci să ducă toate aceste ajutoare la Ambasada Turciei de la Bucureşti, care a închiriat o hală destinată tocmai acestui scop la fostele Uzine Titan. Într-o autoutilitară pusă la dispoziţie de un prieten, Dan Paici a transportat o încărcătură de aproximativ 3 tone, constând din alimente neperisabile, haine, saci de dormit, pături, saltele, primusuri, radiatoare, corturi şi mobilier de diferite tipuri, bunuri pe care caransebeşeni cu suflet mare au decis să le doneze cetăţenilor turci greu încercaţi de seria de cutremure de la începutul acestei luni.

Bogdan NAUM