0 2 minute 1 an

În cursul zilei de astăzi, polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de bărbat de 20 de ani din comuna Grădinari, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Ieri dimineață, la ora 5.35, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că în timp ce se afla pe Bulevardul Republicii din Reșița, o femeie de 32 de ani a fost amenințată cu un cuțit, fără a fi tăiată, și lovită cu pumnul în zona feței de o persoană necunoscută, care i-a sustras telefonul mobil și a fugit, ne-a informat scms. Alina Boeru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.

În urma documentării activității infracționale și administrării mijloacelor de probă, polițiștii l-au identificat pe bărbatul bănuit de comiterea faptei, care a fost depistat în municipiul Caransebeș.

În cursul zilei de mâine, acesta va fi prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, pentru dispunerea de măsuri legale.

„Tânărul de 20 de ani a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului. Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal persoana cercetată beneficiază de drepturile și garanțiile prevăzute Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, se mai arată în comunicatul IPJ Caraş-Severin. (B. Meteş)