0 2 minute o lună

O numeroasă parte a familiei PNL Caraș-Severin s-a aflat duminică, 21 aprilie, la Coronini, alături de candidatul liberal la Primăria comunei, Nelu Bălean.
Cu acest prilej, liberalii cărășeni au participat la Târgul de la Coronini, alături de producătorii și de localnicii din Clisura Dunării, se arată într-un comunicat de presă al Organizaţiei PNL Caraş-Severin.
Liderul liberalilor din Banatul de Munte, Ion Marcel Vela, a fost însoțit de Jaro Marșalic, Ovidiu Rădoi, Ion Chisăliță, Dănuț Florea, Florin Bezergheanu, Ioan Cojocariu, Mircea Teodorescu, Ghiță Sporea, Pavel Borchescu, împreună cu candidații la primăriile de pe malul Dunării: Socol – Sava Vuxanovici, Pojejena – Flavius Novacovici, Berzasca – Oliver Ieremici, Ciuchici – Sașa Ocanovici, Sichevița – Ilie Jurca.
„Forța liberalilor este compusă din aceleași principii de peste 148 de ani: identitatea, tradiția, credința, familia – specifice unui veritabil partid naţional, cel mai vechi din Europa!”, se mai arată în comunicatul PNL Caraş-Severin. (M. Doman)