0 2 minute o lună

Sâmbătă, 20 aprilie, în funcţia de director de marketing al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Caraş-Severin a fost numit caransebeşeanul Marian Corduneanu. El este reprezentantul Consiliului Local Caransebeş, al cărui membru este, în Consiliul de Administraţie al Clubului Sportiv Şcolar din municipiu.
Prin implicarea sa, firma Benning a devenit, recent, sponsor oficial al AJF Caraş-Severin, şi în special al echipelor din Liga a IV-a. „Din informaţiile pe care le deţin, Asociaţia Judeţeană de Fotbal Caraş-Severin este prima structură de acest fel branduită, asta însemnând că toate acţiunile ei se vor desfăşura sub sigla Benning şi, la fel, pe fiecare stadion care ţine de AJF va exista un banner cu sigla acestei societăţi. Acest lucru a fost posibil ca urmare a colaborării pe care am avut-o cu preşedintele Viorel Lolea, şi eu consider că asta este o adevărată performanţă. Pentru viitor, ne propunem să atragem cât mai mulţi sponsori, spre Asociaţie să vină cât mai mulţi bani, care, ulterior, vor fi distribuiţi echipelor din judeţ. De asemenea, AJF le va oferi iubitorilor de fotbal din judeţ şi alte surprize, zic eu plăcute”, ne-a spus Marian Corduneanu.
„Felicitări pentru că ai devenit cel mai nou coleg din echipă. Așteptăm cu nerăbdare ideile și perspectivele tale. Promitem să facem noul rol cât mai interesant, provocator și plin de satisfacții posibil. Bine ai venit, Marian Corduneanu, noul director de Marketing al AJFCS. Mai buni împreună!”, se arată şi pe pagina de socializare a AJF Caraş-Severin.
Sorin ROGOZ