0 2 minute 12 luni

În urmă cu putin timp, pe DN 6, pe raza localităţii Topleţ, a avut loc un accident în care a fost implicată o maşină. În urma evenimentului rutier au rezultat două victime conştiente, neîncarcerate, ne-a informat lt. Izabela Ciocoi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic” Caraş-Severin.

La fața locului au intervenit pompierii de la Punctul de Lucru Băile Herculane, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Caraş-Severin, un echipaj al Serviciului de Ambulanță Mehedinţi şi reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean. De asemenea, la accident fost alocat şi elicopterul SMURD de la Caransebeş.

Conform celor de la Inspectoratul General de Aviaţie al MAI, echipajul elicopterului a reușit stabilizarea unei femei în vârstă de 70 de ani, care a suferit un politraumatism, și transportarea acesteia în condiții de siguranță la Timișoara, unde a fost predată în grija medicilor de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara, pentru a beneficia de asistență medicală complexă și de tratament de specialitate. (Foto: DRDP Timişoara)

Geanina LUCA