0 2 minute o lună

În cursul zilei de ieri, pe reţelele de socializare a apărut un filmuleţ în care două tinere, cel mai probabil eleve aflate în pauză, s-au luat la bătaie, ele fiind despărţite până la urmă de câţiva muncitori care efectuau lucrări în apropiere.
În urmă cu puţin timp, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin a emis în acest sens un comunicat de presă pe care îl redăm în continuare.
„În legătură cu imaginile postate în mediul online, în care apar două tinere agresându-se fizic în spațiul public, în municipiul Caransebeș, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin este împuternicit să facă următoarele precizări: În urma vizualizării imaginilor, polițiștii s-au sesizat din oficiu privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, cele două tinere de 13 și 14 ani care apar în imagini fiind identificate. Din verificările efectuate, altercația ar fi avut loc în data de 11 martie 2024, pe strada Vasile Alecsandri din municipiul Caransebeș. Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru stabilirea cu exactitate a tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul și dispunerea măsurilor legale care se impun”. (Foto, amator, preluare de pe Gugulanul.ro)
Cosmin VLAD