0 2 minute 1 an

În perioada 23-26 februarie, la Centrul Expoziţional Romexpo din Bucureşti va avea loc Târgul de Turism al României eduţia de Primăvară 2023, eveniment la care va participa şi o delegaţie a judeţului nostru.

„Județul Caraș-Severin se distinge prin peisaje pitorești, cascade, lacuri, muzee, case memoriale, căi ferate montane istorice cum ar fi Oravița-Anina, peșteri, mânăstiri și biserici, mori de apă, zone montane precum Muntele Mic și Semenic, fluviul Dunărea, ruine ale unor cetăți, deosebit de atrăgătoare pentru vizitatorii din țară și din străinătate, locuri în care fiecare își poate găsi liniștea și pacea sufletească”, se arată în comunicatul de presă al Consiliului Judeţean.

La eveniment vor fi prezentate dansuri și cântece populare din Banatul Montan, interpretate de Orchestra Profesionistă „Virtuozii Semenicului”, sub bagheta prof. Petrică Vița, soliști vocali Ramona Vița și Maria Morman, alături de dansatorii Adi Jurchescu și Patricia Hurduzeu, ambii membri ai Ansamblului „Junii Gugulani” din Caransebeş. (G. Luca)