0 2 minute 7 luni

Tinerii fotbalişti de la Clubul Sportiv Şcolar Caransebeş s-au bucurat, azi, de o petrecere sfârșit de an, pusă la cale de câţiva consilieri locali şi de antrenorul care se ocupă de pregătirea copiilor.
Astfel, azi, în sala de sport a Liceului Tehnologic „Decebal”, s-a desfășurat un meci între tinerii de la CSŞ Caransebeş și echipa formată din Marian Corduneanu, consilier local şi membru în Consiliul de administrație al clubului, Bebe Pasere, viceprimarul municipiului, Vlad Ștefăroi, consilier local, şi Rivelino Sbenghea, profesor-antrenor, cu toţii foşti fotbalişti. S-au jucat două reprize de câte 20 de minute, partida încheindu-se cu scorul de 7-4 în favoarea „seniorilor”.
După meci, copiii au fost invitaţi la un local, unde s-a servit o masă.
„Am considerat că după un an de muncă și sacrificii, copiii merită să fie răsplătiți pe măsura rezultatelor obţinute cu trudă şi sudoare pe terenul de fotbal. În numele Clubului Sportiv Şcolar Caransebeş vreau să adresez o urare de «La mulţi ani» tuturor celor care sunt aproape de noi, părinților ce au copii la club și tuturor cetățenilor acestui municipiu”, ne-a spus Marian Corduneanu.
Sponsorii acestei acţiuni au fost Restaurant Moreli, Dr. Singh şi Marian Corduneanu.
Sorin ROGOZ