0 2 minute 11 luni

La sfârşitul săptămânii trecute, la Bitola, în Macedonia, s-a desfăşurat Campionatul Balcanic de Semimaraton, întrecere la care Liliana Dragomir, legitimată la CSM Caransebeş şi CSU Arad, a sosit pe locul IV.

Conform declaraţiilor antrenorului caransebeşean Călin Dragomir, a fost un concurs relativ greu, vedeta competiţiei fiind albaneza Luiza Gega, campioană europeană la 3.000 m obstacole şi ocupanta locului VIII la recent încheiatul Campionat Mondial de Atletism de la Budapesta, Liliana Dragomir nefiind pe deplin refăcută după accidentarea suferită la Campionatul Mondial de Alergare Montană.

„După primii kilometri, Lili a început să simtă dureri la tendonul lui Ahile, însă a tras de ea doar ca să termine cursa, pentru a ajuta echipa să obţină o medalie, în final aceasta fiind una de argint. Acum urmează să mergem să facem investigaţii, masaj, chiar vom renunţa la câteva concursuri destul de importante, respectiv Campionatul Naţional de Alergare Montană şi, posibil, chiar ce ne interesa cel mai mult anul acesta, la Campionatul Naţional de Maraton. Rămâne de văzut ce ne vor spune doctorul şi maseurul… Dar, ca şef de delegaţie, am fost mulţumit că şi la băieţi am luat medalia de bronz, cu Ştefan Gavril, şi, una peste alta, pot să spun că ne-am făcut treaba la acest Campionat Balcanic, fiindcă Federaţia Română de Atletism îşi propusese obţinerea unei medalii, iar noi ne-am întors acasă cu două, ceea ce a fost foarte bine”, ne-a spus Călin Dragomir, antrenor la CSM Caransebeş.

Sorin ROGOZ