0 2 minute 11 luni

Luni, 4 septembrie, un bărbat de 32 de ani din Caransebeș a fost arestat preventiv și a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

Măsura a fost dispusă de Tribunalul Caraș-Severin, bărbatul fiind anterior sub control judiciar, într-o altă cauză. Astfel, la data de 29 august, în jurul orei 21.30, bărbatul ar fi distrus parbrizele a două autoturisme aflate pe strada Tudor Vladimirescu din Caransebeș, unul parcat și altul condus de un tânăr de 19 ani, și ar fi agresat fizic un bărbat de 49 de ani, socrul proprietarului uneia dintre mașini, ne-a informat Alina Boeru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.

După comiterea faptei, bărbatul a fost reținut de polițiști, pentru 24 de ore, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru distrugere și lovire sau alte violențe.

În urma propunerii procurorului de caz, de schimbare a măsurii controlului judiciar cu măsura arestării preventive, față de bărbatul de 32 de ani a fost dispusă arestarea preventivă. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, pentru 30 de zile.

Mădălina DOMAN