0 2 minute 2 ani

După o evoluţie excelentă, cu care a încântat atât juriul, cât şi spectatorii aflaţi în platou, în această seară tânărul caransebeşean Dani Olan, în vârstă de 11 ani, s-a calificat în etapa următoare a concursului Românii au talent, difuzat pe Pro TV.

„Dani Saxo-Dani, profită de momentul ăsta, în care te văd atâtea milioane de oameni, fă-ţi repede canal de Youtube, căci din seara asta o să ai cel puţin 100.000 de urmăritori”, a spus Dragoş Bucur.

Impresionat, un alt membru al juriului, Mihai Bobonete, i s-a adresat şi el lui Dani Olan: „Eşti foarte priceput, iar saxofonul mă duce cu gândul la copilăria mea, pentru că tot ce erau bani din metal pe timpurile alea se strângeau în keys-ul de la saxofon şi erau banii mei când venea de la nuntă. Am, aşa, o melancolie când vine vorba de saxofon… Foarte bine a sunat în seara aceasta, eşti foarte talentat… Bravo ţie!”.

„Mie mi se pare incredibil, la 11 ani, să cânţi aşa. Rapiditatea asta, şi tehnica asta… E clar că cineva din familie te sfătuieşte bine, foarte frumos ce-am auzit… Felicitări şi ţie, şi familiei!”, a spus şi îndrăgita solistă Andra.

Ştefan ISAC