0 2 minute 1 an

Trei pompieri cărășeni, parte a lotului sportiv reprezentativ al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, au participat la etapa finală a Campionatului de Atletism și Cros al Ministerului Afacerilor Interne. Campionatul a fost organizat în municipiul Târgu-Jiu, în incinta Stadionului Municipal, unde fiecare armă din cadrul MAI a trimis un lot reprezentativ.

Astfel, mr. Cosmin Ilie, comandantul Detaşamentului de Pompieri Caransebeş, a obținut medalia de aur la ambele probe la care a participat, respectiv 1.500 m și cros 3.000 m – categoria +45 ani.

După ce au dat dovadă de multă perseverență și rezistență, la finalul competiției, ceilalți doi colegi ai săi de la Detaşamentul Caransebeş au reușit să se claseze după cum urmează: plt-maj. Laura-Maria Lupşac a obținut locul IV la proba de 800 m și locul VI la proba de cros 2.000 m – categoria +35 ani, iar sld. Denis Arjocan s-a clasat pe locul IV la proba de viteză 100 m – categoria -35 ani.

„Reușitele colegilor noștri au contribuit la clasarea pe Locul I a lotului sportiv reprezentativ al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Suntem foarte mândri de ei și le mulțumim pentru modul exemplar în care ne-au reprezentat.

Felicitări, dragi colegi”, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic” al judeţului Caraş-Severin pe pagina de socializare.

Bogdan NAUM