0 2 minute 5 luni

În această dimineață, la ora 05.20, pe Drumul Naţional 6, în afara localității Cornea, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că, în timp ce un bărbat de 28 de ani, din comuna Cornea, conducea un autoturism pe DN6, din direcția Orșova către Caransebeș, în afara localității Cornea, ar fi pătruns pe sensul opus de mers și ar fi intrat în coliziune lateral-stânga cu o autoutilitară înmatriculată în Olanda, condusă de un cetățean olandez în vârstă de 35 de ani.
În urma evenimentului a rezultat rănirea bărbatului de 28 de ani, care a fost transportat cu Ambulanța la spital, ne-a informat Alina Boeru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.
Ambii conducători auto au fost testați cu privire la consumul de alcool și droguri, rezultate fiind negative în ambele cazuri. Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul. (Foto: Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara)
Bogdan NAUM