0 2 minute 2 ani

Imediat ce vremea a permis-o, în această primăvară angajaţii Serviciului Public de Întreţinere şi Reparaţii Caransebeş au plantat 22 de arbori, respectiv 18 frasini globulari şi patru arțari globulari, pe Str. Avram Iancu, cea care duce spre Piața Gugulanilor.

Imediat după aceea, printr-o acțiune comună desfăşurată împreună cu colegii de la SC Transal Urbis, aceştia au igienizat și curățat mai multe obiective din Parcul Dragalina, defrişând vegetaţia din unele zone, pentru a face loc noilor arbuști care să fie plantați în acest perimetru.

Tot în ceea ce privește noul concept estetic al centrului municipiului, care, în viziunea administraţiei locale, înseamnă în primul rând mai mult verde, luna trecută, în zona pietonală dintre Catedrala Episcopală şi Judecătorie, precum și în Parcul Dragalina, au fost plantaţi tei, arțari roșii, platani şi cireși ornamentali, apoi, cei de la Sere au „colorat” spaţiul din zona Primăriei cu lalele.

Seria acestor acţiuni a continuat astăzi, când au fost plantați peste 40 de arbuști ornamentali în parcul din fața Primăriei municipiului, în locul vechiului gard viu. Totodată, s-au efectuat și lucrări de amenajare a zonei centrale din Parcul Dragalina. (M. Doman)