0 3 minute 2 săptămâni

Duminică, 12 mai, la Lugoj, s-a desfășurat Concursul Regional „Run-Throw-Jump”, marcând prima competiție în aer liber și oferind o primă evaluare pentru campionatele naționale de copii și juniori ce urmează să aibă loc în lunile următoare. Pentru Clubul Sportiv Municipal Caransebeș, acest eveniment a fost o ocazie de a evidenția talentul și pregătirea sportivilor.
Cu un total de șase sportivi la categoriile de Copii și Juniori, CSM Caransebeș a reuşit o serie de performanțe impresionante. Astfel, Ionuț Baltariu s-a remarcat prin ocuparea poziției a doua în proba de 1.500 de metri, stabilind totodată un nou record personal. De asemenea, Dumitrel Baltariu a impresionat cu un nou record personal la 100 de metri și cu un timp bun în proba de 400 de metri.
Ariana Fiat a fost o surpriză plăcută, obținând un nou record personal în serii la 50 de metri și, ulterior, stabilind un alt record personal în finala aceleiași probe. Performanțele sale au fost remarcabile și în proba de 400 de metri, unde a atins, de asemenea, un nou record personal.
Nicolas Ifrim a excelat și el, stabilind noi recorduri personale atât în proba de 50 de metri, cât și în cea de 400 de metri. Pe de altă parte, Hannah Suha și Giulia Buta au demonstrat o revenire impresionantă după câteva accidentări, având o prestație solidă în concurs.
„Rezultatele excelente obținute de CSM Caransebeș la acest concurs regional demonstrează angajamentul și dedicația sportivilor. Este un motiv de mândrie pentru comunitatea sportivă locală și un semn al potențialului viitor pentru acești tineri atleți.
Echipa CSM Caransebeș acumulează experiență și încredere pe măsură ce se apropie de campionatele naționale, iar așteptările pentru performanțe de excepție sunt mari. Cu determinare și susținere, acești sportivi promițători continuă să inspire și să își urmeze visurile în lumea atletismului”, se arată pe pagina de socializare a CSM Caransebeş.
Sorin ROGOZ

Lasă un răspuns