0 2 minute 1 an

Astăzi, încă de dimineaţă, la Băuţar a fost sărbătorită Tanti Sofia Raca, la împlinirea frumoasei vârste de 100 de ani. Astfel, primarul comunei, Romeo Răduţă, însoţit de viceprimarul Gheorghe-Ghidel Tuştean, de secretarul comunei, Cristiana Bugar, şi de referentul de stare civilă Angelica Bugari, au fost la Tanti Sofia acasă, dar nu cu mâna goală, ci cu un frumos buchet de trandafiri, o diplomă aniversară şi cu un plic care conţinea suma de 1.000 de lei, marcarea acestui eveniment fiind luată în ultima şedinţă a Consiliului local. De asemenea, nepoţii i-au mai trimis Sofiei Raca un tort.

Tanti Sofia Raca s-a născut în data de 17 martie 1923, la Băuţar, are doi băieţi şi o fată, aceasta, la 82 de ani, fiind cea mai în vârstă dintre copii, şi cinci nepoţi. A muncit toată viaţa şi, chiar şi acum, a rămas pozitivă, este lucidă, se bucură de viaţă, tot ce-şi doreşte fiind sănătate, musafirilor spunându-le că le-ar oferi din anii ei buni, bineînţeles, dacă ar putea.

„În această zi specială, dorim să transmitem sincere felicitări doamnei Sofia Raca, cu ocazia împlinirii frumoasei vârste de 100 de ani.

Fie ca zilele să vă fie pline de sănătate și să-i aveți aproape pe cei dragi și apropiați. Va felicităm pentru ca ați rămas puternică şi un om care știe să se bucure de viață.

La mulți ani binecuvântați!

Primar Răduță Romeo Silviu și Consiliul Local al comunei Băuțar”, i-a urat administraţia locală sărbătoritei.

Sonia BERGER