0 2 minute 1 an

Azi-noapte, în jurul orei 00.55, polițiști de la Poliția Municipiului Caransebeș au oprit pentru control, pe strada Muntele Mic din localitate, un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, din municipiu.

Acesta a fost testat cu privire la consumul de substanțe psihoactive, aparatul Drugtest indicând rezultat pozitiv pentru Tetrahidrocanabinol (THC).

De asemenea, bărbatul nu avea drept de conducere a autovehiculelor pe drumurile publice, având permisul de conducere reținut, ne-a informat scms. Alina Boeru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.

În continuare, polițiștii au procedat la controlul autovehiculului, în interior fiind găsită materie vegetală de culoare verde-oliv, despre care exista suspiciunea rezonabilă că face parte din categoria substanțelor psihoactive, o râșnită metalică și o țigaretă, toate acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Bărbatul de 34 de ani a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările în acest caz, se mai arată în comunicatul IPJ Caraş-Severin.

Bogdan NAUM