0 2 minute 2 ani

Președintele PNL – Filiala Caraș-Severin, senatorul Ion Marcel Vela, alături de ceilalți doi parlamentari liberali de Caraș-Severin, deputații Jaro Norbert Marșalic și Dumitru Rujan, au fost printre primii susținători, alături de echipa liberală din Banatul de Munte, ai Moțiunii „Uniți pentru o Românie stabilă și puternică” a actualului președinte PNL și premier al Guvernului, Nicolae Ciucă.

Iată că vorbele s-au concretizat în fapte în aceste vremuri extrem de grele, cu o pandemie și un război la graniţe, iar cetățenii din județ și din țară sunt beneficiarii unui program ambițios votat de echipa liberală din Caraș-Severin – „Sprijin pentru România!“.

Guvernul condus de premierul liberal a reușit ca în decurs de o lună să aprobe cele mai multe din măsurile cuprinse în Programul „Sprijin pentru România”.

Punem în aplicare pachetul de măsuri „Sprijin pentru România” susținut de premierul liberal Nicolae-Ionel Ciucă!

În Parlament, a fost dublată norma de hrană pentru pacienții din spitale și pentru vârstnicii instituționalizați – de la 11 lei/zi – la 22 de lei/zi.

Peste 3 milioane de persoane vor beneficia de această măsură. Valoarea totală este de aproximativ 270 de milioane de lei.

Peste două treimi din măsurile prevăzute în pachetul „Sprijin pentru România” sunt active și produc deja efecte. Valoarea totală a pachetului este de 17,3 miliarde de lei, iar valoarea măsurilor adoptate deja este de 11,5 miliarde de lei.

Partidul Naţional Liberal