0 2 minute 3 ani

Într-un comunicat de presă, Instituţia Prefectului – Judeţul Caraş-Severin informează că programul Serviciului Public Comunitar de Paşapoarte Caraş-Severin se menţine prelungit până în data de 31 august, de luni până vineri, în intervalul orar 8-20, având în vedere volumul crescut al cererilor pentru eliberarea paşapoartelor.

Preluarea cererilor pentru eliberarea paşapoartelor simple electronice, respectiv a paşapoartelor simple temporare, se va realiza exclusiv în baza programărilor online, efectuate pe site-ul: www.epasapoarte.ro.

Nu pot fi efectuate programări prin e-mail, fax sau telefonic.

În comunicatul Cancelariei Prefectului se mai precizează că au fost suplimentate locurile de rezervare online, pe site-ul www.epasapoarte.ro, în vederea acordării posibilităţii de programare online a cetăţenilor într-un număr cât mai mare.

Pentru mai multe informaţii, cei interesaţi pot consulta site-ul Instituţiei Prefectului – Judeţul Caraş-Severin, accesând link-ul https://cs.prefectura.mai.gov.ro/pasapoarte/ sau site-ul Direcţiei Generale de Paşapoarte https://pasapoarte.mai.gov.ro/.

Geanina LUCA