0 2 minute 1 an

Programul de Internship al Consiliului Județean Caraş-Severin s-a încheiat în data de 30 mai, printr-o festivitate prezidată de Andrei Ungur, administratorul public al județului.

Timp de 6 luni, cinci tineri studenți și absolvenți de facultate au avut posibilitatea să lucreze în cadrul direcțiilor din Consiliul Județean, beneficiind de oportunitatea de a cunoaște cum funcționează administrația publică.

„Mă bucur că am implementat acest program cu succes și îi felicit pe toți participanții pentru implicare. Am convingerea că aceste şase luni au fost benefice pentru tinerii noștri, mai ales dacă își doresc să facă performanță în administrația publică. Programul de Internship reprezintă una dintre cele mai bune oportunități pe care noi o acordăm tinerilor și îi îndemn pe toți să aplice pentru un astfel de stagiu. Din toamnă vom lansa cea de-a doua ediție a acestui program, cu scopul de a forma o pepinieră de specialiști în administrație publică locală și județeană”, a declarat Andrei Ungur, administratorul public al județului Caraș-Severin și coordonatorul Programului de Internship.

Tinerii au fost repartizați în funcție de studii în acest program, iar experiența acumulată este un prim pas într-o viitoare carieră de succes. (B. Meteş)