0 2 minute o lună

Sâmbătă, 15 iunie, la ora 20.20, polițiști de la Serviciul Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene, au oprit pentru control, pe DN 6, în afara localității Jupa, un autoturism condus de un bărbat din județul Hunedoara, care a fost testat cu aparatul etilometru, rezultând că avea o alcoolemie de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tot ieri, la ora 17.45, polițiști de la Biroul Rutier Caransebeș au oprit pentru control, pe Calea Timișoarei, un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani care, la testarea cu aparatul etilometru, avea o alcoolemie de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat, ne-a informat Alina Boeru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.
În ambele cazuri, conducătorii auto au fost conduși la spital, unde le-au fost prelevate mostre biologice, iar polițiștii au întocmit dosare penale în care continuă cercetările.
„Polițiștii rutieri din Caraș-Severin continuă acțiunile pentru siguranța circulației pe drumurile publice din județ. Circulați responsabil și în siguranță! Nu vă puneți în pericol viața și nu fiți un pericol pentru ceilalți participanți la trafic!”, se mai arată în comunicatul IPJ Caraş-Severin. (G. Luca)