0 2 minute 11 luni

Joi, 1 iunie, pompierii militari caransebeşeni au sărbătorit Ziua Internațională a Copilului într-un mod mai deosebit. Pe lângă activitățile organizate pentru copii în Parcul Teiuș, ei au participat şi la demararea campaniei de renovare a Secției de Pediatrie a Spitalului Municipal de Urgenţă Caransebeș.

La inițiativa Asociației „Cuib de vise”, pompierii din Caransebeș, împreună cu jandarmii cărășeni și voluntarii asociației au început lucrările de reabilitare a acestei secţii.

„Atunci când renovăm un spital, nu doar copiii și mamele lor beneficiază de condiții mai bune, ci și medicii de acolo, care au șansa să lucreze zi de zi într-un mediu în care să se simtă respectați și valorizați. Pentru a putea finaliza într-un timp relativ scurt, este nevoie de fiecare dintre noi! Felicităm Asociația «Cuib de vise», pe colegii din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș și Detașamentului 3 Jandarmi Caransebeș! Uniți vom reuși!”, se arată pe pagina de socializare a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic” Caraş-Severin.

Geanina LUCA