0 2 minute 1 an

În această seară, în ziarele online au apărut o serie de articole referitoare la accidentul de circulaţie în care a fost implicat preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-severin, Romeo Dunca. În urmă cu puţin timp, am primit un comunicat de presă de la purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, scms. Alina Boeru, în care se fac o serie de precizări oficiale în legătură cu acest eveniment rutier.

„În urma informațiilor apărute în spațiul public cu privire la un accident rutier fără victime, înregistrat astăzi, pe DN 6, în afara localității Căvăran, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin este abilitat să facă următoarele precizări:

Ajunși la fața locului, polițiști de la Poliția Municipiului Caransebeș au stabilit că astăzi, în jurul orei 17.00, în timp ce un bărbat de 45 de ani, din Reșița, conducea un ansamblu de vehicule format din cap-tractor și semiremorcă, pe DN 6, la Km 470, în afara localității Căvăran, din direcția Caransebeș către Lugoj, nu ar fi păstrat o distanță de siguranță față de autoturismul care circula în fața sa, condus de un bărbat de 54 de ani, din Reșița, lovindu-l în partea din spate și proiectându-l într-un alt autoturism condus de un bărbat de 29 de ani, din județul Dolj. Cei trei conducători auto au fost testați cu privire la consumul de alcool și substanțe psihoactive, rezultatele fiind negative în toate cazurile. În urma accidentului nicio persoană nu a suferit vătămări corporale, fiind înregistrate avarii la cele trei autovehicule implicate”.

Bogdan NAUM