0 2 minute 2 ani

Partidul Național Liberal, Filiala Caraș-Severin, aduce în județ peste 200 de milioane de lei pentru rețelele de gaz, prin intermediul Programului Anghel Saligny, derulat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Conform devizei „Dezvoltăm Caraș-Severinul”, iată o nouă promisiune îndeplinită, investiții pentru Caraș-Severin ce vor asigura bunăstarea cărășenilor.

Dacă până acum 88,31% din localitățile județului Caraș-Severin și 68 de UAT-uri nu au avut acces la rețeaua de gaze naturale, aici fiind incluse și orașele Anina, Băile Herculane, Oravița și Moldova Nouă, iată că asumarea bunei guvernări dezvoltă România prin urgentarea Programului Anghel Saligny și o bună gestionare a fondurilor pe care țara noastră le primește prin PNRR.

Sunt fapte, nu vorbe!

Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, derulat de Guvernul condus de liberalul Nicolae Ciucă, asigură finanțarea lucrărilor de reabilitare și extindere a rețelelor de gaze naturale.

Facem apel la toți reprezentanţii administraţiilor locale să scrie și să depună în continuare proiecte, să investească eficient sumele primite şi să acceseze cu încredere fondurile europene sau cele guvernamentale, astfel încât să putem să vorbim despre o dezvoltare sustenabilă, pe termen lung, a comunităților locale.

Unitatea, stabilitatea și dialogul sunt valorile care ghidează Partidul Național Liberal în actul de guvernare asumat cu responsabilitate și respect față de fiecare cetățean în parte!

PNL Caraş-Severin