0 2 minute 2 ani

În urmă cu puţin timp, pe DN 6 (E 70), între localităţile Slatina-Timiș şi Sadova s-a produs un accident rutier în care a fost implicat un TIR şi două autoturisme. În urma accidentului, o persoană a decedat, pentru extragerea acesteia din autoturism fiind efectuate manevre de descarcerare, ne-a informat Anca Balint, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic” al judeţului Caraş-Severin.

În timp ce un tânăr de 19 ani conducea un autoturism pe DN 6, în direcția Băile Herculane, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule înmatriculat în Turcia, care circula în direcția opusă. În accident au fost implicate un al doilea autoturism și ansamblul de vehicule care circulau în direcția Băile Herculane. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto de 19 ani și vătămarea corporală a pasagerului dreapta-față din același autoturism, care a fost transportat la spitalul din Caransebeş pentru îngrijiri medicale, ne-a comunicat cms.-şef Alina Boeru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.

Ambele persoane, bărbați adulți, se aflau într-unul dintre autoturisme. În cel de-al doilea autoturism se aflau două femei și un minor, care nu au necesitat transport la spital. Copilul a fost evaluat și a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD prezent la faţa locului. Șoferul TIR-ului nu a necesitat îngrijiri medicale.

Detaşamentul de Pompieri Caransebeş a acționat cu trei echipaje – descarcerare, stingere incendii și ambulanță. Din cadrul SAJ Caraş-Severin a fost alocat un echipaj medical, ne-a mai spus Anca Balint.

Mădălina DOMAN