0 2 minute 4 luni

După acordarea unor demnități importante unor valoroși oameni de cultură, de această dată simbolul fotbalului românesc, Miodrag Belodedici, a devenit Cetățean de onoare al județului Caraș-Severin, la propunerea președintelui Consiliului Județean, Romeo Dunca.
„Este o onoare pentru județul nostru că avem un cetățean care a câștigat Cupa Campionilor Europeni de două ori, cu două echipe diferite, din țări diferite, cu două Stele. L-a și condamnat la închisoare regimul comunist după ce a fugit, dar l-au iertat capitaliștii. Ne face onoare că s-a născut în județul nostru, ne bucurăm și cred că merită titlul de Cetățean de onoare al Caraș-Severinului“, a precizat Romeo Dunca, ne-au informat reprezentanţii Organizaţiei PNL Caraş-Severin, care consideră că, în felul acesta, preşedintele Consiliului Judeţean a dat dovadă de normalitate şi bun-simţ.
Originar din comuna Socol, Miodrag Belodedici s-a născut în data de 20 mai 1964 și a evoluat de-a lungul carierei la Minerul Moldova Nouă, Luceafărul București, Steaua București, Steaua Roșie Belgrad, Valencia, Valladolid, Villareal și Atlante. Belodedici face parte și din „Generația de Aur” și a evoluat în toate partidele pe care Naționala le-a jucat la Campionatul Mondial din 1994. (S. Rogoz)