0 2 minute 2 ani

Astăzi, în jurul orei 13, polițiști de la Poliția Municipiului Caransebeș au fost sesizați de către mama unei minore de 13 ani despre faptul că BARRO ANA-DENISA a plecat vineri, 18 noiembrie, de la domiciliu la locuința bunicii sale, tot pe raza municipiului Caransebeș, părăsind domiciliul acesteia în aceeași zi, în jurul orei 16, fără a se întoarce acasă. În cursul zilei de astăzi, mama minorei a luat legătura telefonic cu BARRO ANA-DENISA, aceasta precizând că este bine, fără a-i comunica unde se află.

Semnalmente: 1,54 m înălțime, greutate 50 kg, constituție atletică, ochi căprui, păr șaten, tuns până la umeri, ten măsliniu, cercel (pierce) în limbă. La momentul plecării, minora purta blugi de culoare albastră, geacă neagră cu dungă albă pe mâneci şi pantofi sport de culoare alb cu auriu.

Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit Numărul Unic de Urgență 112.

UPDATE. Minora a fost găsită de către polițiști. Pe timpul cât a fost plecată de la domiciliu aceasta nu a fost victima niciunei infracțiuni. În cauză au fost informați reprezentanți ai Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin.

Geanina LUCA