0 2 minute 2 luni

Politiștii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin efectuează căutări în vederea depistării unei minore de 15 ani, care a plecat astăzi de la domiciliu și nu a revenit.
Ei au fost sesizați de tatăl minorei despre faptul că BOZDOG ADRIANA FELICIA a plecat în această dimineață, în jurul orei 04.00, de acasă, și până în prezent nu a revenit la domiciliul din localitatea Delinești, comuna Păltiniş, ne-a informat Alina Boeru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Craraş-Severin.
Semnalmente: 1,60 metri înălțime, constituție atletică, greutate 50 kg, păr ondulat, lung, de culoare neagră, ochi verzi.
La momentul plecării, minora purta blugi negri, bluză gri, geacă neagră de fâș și pantofi sport albi. Imediat după sesizare, polițiștii au demarat verificările și căutările, în zona parcurilor, gărilor, autogărilor, unităților spitalicești, precum și în alte locuri unde ar putea fi găsită, fără a fi depistată până în prezent.
Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112. (G. Luca)