0 4 minute 3 ani

Sâmbătă, 17 iulie, în cadrul Comitetului de Coordonare Județean al Partidului Național Liberal – Filiala Caraș-Severin, la care au participat europarlamentari, parlamentari şi preşedinţi de organizaţii din ţară, la Sala Polivalentă din Reșița au avut loc alegerile pentru un nou președinte și pentru Biroul Politic Județean.

Președintele în funcție, Marcel Vela, a fost reales cu o largă majoritate, respectiv cu 374 de voturi, din 383 valabil exprimate.

„Rezultatul alegerilor din cadrul PNL Caraș-Severin este o confirmare și o validare a rezultatelor obținute de conducerea organizației în ultimele alegeri, a rezultatelor obținute de întreaga echipă PNL Caraș-Severin, prin primarii de orașe și comune, la nivelul reședinței de județ, la nivelul Consiliului Județean, precum și în alegerile parlamentare. Anul electoral 2020 a reprezentat pentru Organizația PNL Caraș-Severin un an cu adevărat de excepție în care toate funcțiile importante de la conducerea județului au fost câștigate de PNL, iar, în ansamblu, PNL Caraș-Severin a ocupat un loc de top între organizațiile PNL din toată țara, rămânând o organizație de forță în cadrul partidului”, se arată în comunicatul liberalilor cărăşeni.

„Le mulțumesc tuturor colegilor care au crezut în acest proiect, în reconstrucția pe care am făcut-o în ultimii ani. Rezultatele vin întotdeauna unde este liniște și respect pentru muncă. Le mulțumesc pentru încrederea pe care mi-au acordat-o și pe care o acordă în continuare echipei noastre de a conduce organizația, dar și destinul acestui județ. Le suntem datori lor, dar și oamenilor din tot județul, să reușim să dezvoltăm Banatul de Munte și localitățile noastre”, a spus senatorul Marcel Vela.

Componența noii conduceri a Filialei PNL Caraș-Severin pentru următorii patru ani este următoarea: președinte – Marcel Vela; prim-vicepreședinți: Jaro Norbert Marșalic, Ioan Popa; vicepreședinţi: Gheorghe Românu, Brian Filimon, Andrei Vasile Ungur, Iustin Doru Cîrdei, Ioan Rusu, Gheorghe Roma, Adrian Laurențiu Dacica, Cristian Miclău; membri: Ioan Cojocariu, Petru Novac Crîsnic, Gheorghe Curiac, Cristian Gâfu, Mircea Cătălin Golu, Arin Ispas, Ilie Mirco Lechici, Ion Miloș, Felicia Quint, Romeo Silviu Răduță, Raul Andrei Siladi, Maria Spausta, Ghiță Sporea, Ioan Cristian Vela, Marian Vlasici; trezorier, Daniel George Surdu; secretar general, Ovidiu Rădoi.

Din Biroul Politic Județean mai fac parte de drept, conform Statutului PNL, având calitate de vicepreședinți, Romeo Dunca, în calitatea de președinte al Consiliului Județean, si deputatul Dumitru Rujan.

Totodată, au fost anunțați și colegii care vor reprezenta Organizațiile interne ale PNL Caraș-Severin până la următoarele alegeri organizate de către fiecare structură politică în parte, astfel: Liga Aleșilor Locali – Sorin Blaga, Organizația Seniorilor Liberali – Ion Chisăliță, Organizația Femeilor Liberale – Mihaela Drăgilă, Tineretul Național Liberal – Andra Pleșa, Organizația Oamenilor de Afaceri – Liviu Brumar, mai informează Departamentul Comunicare al PNL Caraș-Severin.

Bianca METEŞ