0 2 minute 2 luni

Vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Ovidiu Rădoi, a condus recent o delegație ce a participat, la invitația Centrului Cultural Județean Arad, la o întâlnire de lucru organizată ca un schimb de experiență între reprezentanții instituțiilor de cultură din județele Arad și Caraș-Severin. Din delegație au făcut parte managerul Bibliotecii Județene „Paul Iorgovici” Caraș-Severin, Clara Constantin, managerul interimar al Muzeului Banatului Montan din Reșița, Livia Magina, managerul interimar al Muzeul Județean de Etnografie și al Regimentului de Graniță din Caransebeș, Diana Țîrdea, și managerul Școlii Populare de Arte și Meserii „Ion Românu” din Reşiţa, Constantin Moise.
Scopul întâlnirii a fost dezbaterea unor tematici culturale, dar și prezentarea unor proiecte și propuneri pentru posibile colaborări.
„Folosesc prilejul pentru a le mulțumi gazdelor noastre, președintelui Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, respectiv vicepreședintelui Ionel Bulbuc și instituțiilor de cultură din Arad, Centrului Cultural Județean Arad, Bibliotecii Județene «A.D. Xenopol», Complexului Muzeal Arad pentru invitație și experiențele împărtășite” a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Ovidiu Rădoi. (M. Doman)