0 2 minute 3 ani

Comitetul Director Județean al Filialei PNL Caraș-Severin se va întruni în doua ședințe, astăzi de la ora 15.30, la Caransebeș, și mâine la ora 13, în Stațiunea Băile Herculane, unde vor fi prezentate cele două Moțiuni ale candidaților pentru funcția de Președinte al Partidului Național Liberal la Congresul din 25 septembrie.

După prezentarea moțiunilor, respectiv de către Ludovic Orban a celei intitulate „Forța Dreptei”, și de Rareș Bogdan și Alina Gorghiu a „României liberale” depusă de Florin Cîtu, liberalii cărășeni vor vota susținerea sau respingerea lor, precum și mandatul delegaților din filială la Congresul de săptămâna viitoare, am fost informaţi de către Departamentul Comunicare al Filialei Judeţene a PNL.

Până în prezent, Filiala PNL Caraș-Severin nu a mandatat cei 113 delegați cum să voteze la Congres, așteptând prezentarea Moțiunilor în fața membrilor Comitetului Director Județean.

La Caransebeş, şedinţa va avea loc la ora 15.30, în Sala de evenimente „Cerna”, unde va fi prezent și Ludovic Orban.

Comitetul Director Judeţean se va întruni din nou vineri, la ora 13, în Sala de conferinţe a hotelului Minerva din Băile Herculane, unde fostul preşedinte, senator Alina Gorghiu, şi prim-vicepreşedintele PNL, europarlamentarul Rareş Bogdan, vor prezenta Moţiunea Florin Cîţu – „România liberală”. (Foto: Digi24)

Sonia BERGER