0 2 minute 2 luni

Alianța Dreapta Unită Caransebeș a avut recent prima sa întâlnire oficială, marcând începutul unei colaborări orientate către obiectivele noastre comune.
Această alianță adună trei partide politice distincte – Uniunea Salvați România (USR), Partidul Forța Dreptei și Partidul Mișcarea Populară (PMP) –, dar unite într-un scop comun: să aducă schimbarea și să reprezinte interesele cetățenilor cu integritate și dedicație. În lumina acestui parteneriat, dorim să subliniem că obiectivele și viziunea noastră colectivă au în vedere binele și dezvoltarea comunității noastre.
Ne dorim să construim o alianță care să promoveze valorile autentic-democratice, să prioritizeze interesul public și să ofere soluții concrete pentru problemele reale ale orașului nostru.
La această primă întâlnire s-a discutat despre viziunea noastră pentru un Caransebeș mai bun și soluțiile concrete pe care le vom propune pentru problemele prioritare ale comunității. Am stabilit strategiile de acțiune pentru a ne asigura că putem face o diferență pozitivă în viața oamenilor din urbea de pe Timiș și Sebeș. S-au propus modalități prin care putem mobiliza și implica activ locuitorii în procesul nostru politic, promovând participarea civică și implicarea cetățenilor în deciziile care îi afectează direct.
Un punct important al acestei întâlniri a fost discuția despre un potențial candidat unic al alianței pentru Primăria Caransebeș.
Alianța Dreapta Unită Caransebeș va lucra pentru a aduce schimbarea și pentru a construi un viitor mai bun pentru toți. Împreună, suntem o forță pentru o politică responsabilă, transparentă și orientată către nevoile cetățenilor.
Dragoș Curelea, președinte USR Caransebeș
Doru Stănescu, președinte Forța Dreptei
Aurel Păsat, președinte PMP Caransebeş