0 2 minute 1 an

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, joi, 1 Iunie, în organizarea Primăriei Caransebeş şi a Casei de Cultură „George Suru”, în Parcul Teiuş vor avea loc o serie de manifestări dedicate celor mici.

Astfel, de la ora 10, vor avea loc concursuri de desene pe asfalt, de alergare (la care pot lua parte şi părinţii), precum şi o întrecere de biciclete. Vor fi, de asemenea, şi reprezentaţii de teatru pentru copii, ateliere de creaţie, face-painting, animaţie cu personaje din desene animate, iar între orele 11 şi 14 participanţii la eveniment se vor putea plimba cu Nadina Busparty. În intervalul orar 14-17, vor avea loc spectacole cu ansamblurile de dansuri populare „Armenişana”, „Zestrea Gugulanilor” şi „Junii Gugulani”.

La ora 15, va avea loc deschiderea Ştrandului Municipal, şi aici fiind programate întreceri de fotbal, baschet, tenis de masă şi tenis cu piciorul.

„Va fi deschis unul dintre bazinele mari, precum şi cel mic, pentru copii. În primele zile, pe perioada de minivacanţă, intrarea va fi gratuită, până când vom putea oferi toate serviciile, apoi intrarea va fi pe bază de bilet”, a spus primarul Felix Borcean.

Sorin ROGOZ