0 2 minute 3 ani

Recent, pe grupurile unor tineri a apărut o postare cu un filmuleţ în care două eleve au o altercaţie, pe un teren viran, din vecinătatea unor tomberoane de gunoi, din apropierea Colegiului Naţional „C.D. Loga” din Caransebeş.

În clip se poate vedea cum una dintre minore este agresată de colega ei, fiind lovită cu pumnii, genunchii, şi trasă de păr în repetate rânduri, în timp ce un băiat le filmează şi nu intervine, alături de el urmărind scena şi făcând „galerie” mai mulţi tineri.

În această seară, reprezentanţii IPJ Caraş-Severin au emis un comunicat referitor la acest incident.  „În legătură cu imaginile apărute în spațiul public, în care o minoră este agresată fizic de o altă minoră în timp ce mai mulți tineri asistă și filmează evenimentul, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin este împuternicit să facă următoarele precizări: în urma vizualizării imaginilor, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Caransebeș s-au autosesizat și efectuează verificări în vederea stabilirii situației de fapt, identificării persoanelor din imagini și dispunerii măsurilor legale”.

Bogdan NAUM