0 2 minute 3 ani

În cursul serii de ieri, îi informam pe cititorii noştri că în mediul virtual circula un filmuleţ în care câteva eleve au avut o altercaţie pe un teren viran din apropierea Colegiului Naţional „C.D. Loga” din Caransebeş, iar Poliţia Municipală a anunţat că s-a autosesizat și efectuează verificări în vederea stabilirii situației de fapt, identificării persoanelor din imagini și dispunerii măsurilor legale.

„În urma verificărilor efectuate de către polițiști din cadrul Poliției Municipiului Caransebeș și Biroului Siguranță Școlară al I.P.J. Caraș-Severin, au fost identificate minorele implicate în eveniment, două dintre acestea în vârstă de 13 ani, și cea de-a treia, de 14 ani.

La data de 11 noiembrie, în jurul orei 15, minora de 13 ani a fost agresată fizic de celelalte două, pe fondul unor discuții contradictorii între acestea, evenimentul producându-se în proximitatea unei unități școlare din Caransebeș.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș.

De asemenea, a fost informată conducerea unității școlare, situația fiind în continuare monitorizată de către polițiști”, se arată într-un comunicat primit în urmă cu câteva minute de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.

Bogdan NAUM