0 3 minute o lună

Liderul liberal cărăşean Ion Marcel Vela, precum și întreaga echipǎ a PNL Caraș-Severin îl susțin pe tânărul deputat Dumitru Rujan pentru Primăria Caransebeșului.
Este pentru prima datǎ în istoria post-decembristǎ a Caransebeșului când cineva renunțǎ la o funcție naționalǎ pentru a veni acasă şi a lupta pentru orașul sǎu, implicându-se la nivel local, am fost informaţi de Organizaţia PNL Caraş-Severin.
„La Primǎria Caransebeș se stă astăzi la umbră pentru că altcineva a plantat un copac cu ceva timp în urmă”, a spus Dumitru Rujan, „așa că, alături de colegii de partid din organizația localǎ, vom găsi cele mai bune soluții și proiecte pentru o viață mai bună pentru toți caransebeșenii, prin muncǎ și implicare, redând gugulanilor mândria pe care o aveau în mandatele primarului Vela. Atunci, aveam și fotbal și volei, și evenimente culturale și sǎrbǎtori frumoase, investiții și modernizǎri, noi locuri de muncǎ și proiecte de infrastructurǎ. Cu toate că nu erau acum 10 ani atât de multe soluții și programe cu finanțare europeanǎ ca astǎzi, eram un oraș prosper, frumos și curat, invidiat și de reșițeni și de lugojeni.
Un pas important făcut în echipă cu gândul la viitor și la proiecte necesare pentru orașul nostru, fiindcă avem voința de a munci și a învăța mai mult decât ceilalți, este acela de a aduna toate energiile din Caransebeș în PNL și pe toți cei care vor sǎ fie din nou mândri de orașul nostru, fie cǎ au fost la AUR, la Pro România, la PSD, ALDE sau PMP, oameni apolitici sau organizații non-profit, pentru cǎ știu cǎ experiența mea politicǎ și parlamentarǎ de la București va fi un atu decisiv pentru o a doua modernizare a orașului”, a mai precizat Dumitru Rujan. (B. Meteş)