0 3 minute 10 luni

Cu ocazia sărbătoririi, în data de 26 iunie, a Zilei Drapelului Naţional, preşedintele Organizaţiei PNL Caraş-Severin, senatorul Marcel Vela, a postat un mesaj pe pagina sa de socializare, pe care îl redăm în continuare.

„Astăzi este Ziua Drapelului nostru Național, simbolul unității și identității noastre cu rădăcini adânci, pe care trebuie să le purtăm necontenit în suflet.

Drapelul este cel care îi îmbărbăta pe români în momentele de cumpănă în luptele pe care le-au dus reprezentând poporul nostru, este cel care le reamintea cât de valoros este țelul lor. Și astăzi drapelul ne poate da putere. Privindu-l, ne putem aminti faptul că, în ciuda greutăților, România merită, iar noi trebuie să contribuim zi de zi pentru a o face mai bună. Drapelul ne reamintește de cât de importantă este prețuirea tuturor celor care au făcut din România ce este astăzi, dar și de faptul că trăim și iubim românește, că poporul nostru este unit prin tradiții, o limbă neasemuită pe care o vorbim cu mândrie și un trecut care a modelat ce suntem noi astăzi.

Să ne îndreptăm gândurile bune și către românii care vor construi un viitor mai bun, îndemnând, într-o altă ordine de idei, să ne încurajăm cu căldură copiii și elevii care susțin proba scrisă la Bacalaureat săptămâna aceasta! Gândurile mele și susținerea mea sunt către ei! La rezultate cât mai frumoase, pe măsura efortului și a creativității lor, de care nu mă îndoiesc!”, a scris senatorul Marcel Vela pe pagina sa de socializare. (B. Meteş)