0 2 minute 2 săptămâni

Doi fotbalişti de la Clubul Sportiv Şcolar Caransebeş au fost selecţionaţi pentru a participa la Turneul Final al Campionatelor Naţionale la categoriile de vârstă U12 şi U13. Ei sunt atacantul Marco Radu şi mijlocaşul central David Mereu, ambii fiind antrenaţi de Toma Peica, şeful Catedrei fotbal din cadrul CSŞ Caransebeş.

Până să ajungă la acest nivel al competiţiei, Marco Radu a participat la Etapa regională U12 (copii născuţi în anul 2012), desfăşurată la Sebeş – Alba în data de 25 mai, unde a făcut parte din echipa judeţelor Timiş şi Caraş-Severin. Prin urmare, el a fost convocat, alături de cei mai buni juniori din ţară, pentru zilele de 8 şi 9 iunie, la Băile Govora, unde va avea loc Turneul Final al Campionatului Naţional U12, ediţia 2023/2024, Organizat de Federaţia Română de Fotbal.
La rândul său, David Mereu a trecut de selecţia care a avut loc după Faza regională U13 (copii născuţi în 2011), desfăşurată în data de 19 mai la Orăştie, iar acum va fi prezent şi el la Turneul Final al Campionatului Naţional U13 de la Băile Govora, în perioada 17-19 iunie.
„Cei doi juniori de la CSŞ Caransebeş se regăsesc între cei mai buni copii din ţară, sunt, amândoi, jucători de mare calitate, iar pentru clubul nostru reuşita lor reprezintă o adevărată performanţă”, ne-a spus antrenorul Toma Peica.
Sorin ROGOZ