0 2 minute o lună

Marţi, 23 aprilie, la ora 17.00, polițiști de la Biroul Drumuri Naționale și Europene au oprit pentru control, pe DN 6 – Calea Severinului din Caransebeș, un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani, din Luncavița, care avea o alcoolemie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, ne-a informat Alina Boeru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.
De asemenea, în cursul nopţii trecute, la ora 00.50, polițiști de la Secția 10 Poliție Rurală Oțelu Roșu au oprit pentru control, pe Strada Revoluției din oraș, un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, din Craiova. La testarea cu aparatul din dotare au rezultat suspiciuni privind consumul de substanțe psihoactive.
Toate persoanele în cauză au fost conduse la spital, unde le-au fost prelevate mostre biologice, iar polițiștii au întocmit dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și continuă cercetările, se mai arată în comunicatul IPJ. (G. Luca)