0 2 minute 6 luni

Sub titlul „Ţara Gugulanilor – oameni legaţi de natură”, duminică, 12 noiembrie, pe TVR 1 se va difuza un film dedicat Banatului, în care vor apărea salvatorul Cristian Brecica şi căţeluşa Vreni, prima unitate canină Salvamont brevetată în România, cei doi participând la misiunile din Turcia, de după cutremurul înregistrat în această ţară la începutul anului, ambii fiind decoraţi de preşedintele Klaus Iohannis.

„Țara Gugulanilor sau Gugulania este în Banat. Are formă de triunghi și nu apare pe nicio hartă, căci are granițe imaginare. Unde este și cine sunt gugulanii aflați în viitoarea noastră călătorie Exclusiv în România!

Duminică, 12 noiembrie, de la ora 17, veniți cu noi prin ținutul misterios al Banatului, unde întâlnim câțiva dintre cei care, prin faptele lor, schimbă lumea. Îi cunoaștem pe Cristian Brecica și pe cățelușa sa Vreni, prima unitate canină de Salvamont care a fost brevetată în România. La ce acțiuni impresionante au luat parte și cum este să vrei să salvezi vieți, dar să nu o poți face în țara ta, aflăm la 𝐸𝑥𝑐𝑙𝑢𝑠𝑖𝑣 î𝑛 𝑅𝑜𝑚â𝑛𝑖𝑎. Sunt multe personaje încântătoare pe care le veți vedea duminică, într-o nouă ediție Exclusiv în România, alături de Cristi Tabără și Ilinca Ciobanu, reporterul ediției. În 12 noiembrie, veniți cu 𝐸𝑥𝑐𝑙𝑢𝑠𝑖𝑣 î𝑛 𝑅𝑜𝑚â𝑛𝑖𝑎 în Țara Gugulanilor să cunoașteți oameni legați de natură. Ediția e realizată de 𝐼𝑙𝑖𝑛𝑐𝑎 𝐶𝑖𝑜𝑏𝑎𝑛𝑢 – 𝑗𝑢𝑟𝑛𝑎𝑙𝑖𝑠𝑡, 𝑀𝑎𝑟𝑖𝑎𝑛 𝑂𝑝𝑟𝑒𝑎 – 𝑑𝑖𝑟𝑒𝑐𝑡𝑜𝑟 𝑑𝑒 𝑖𝑚𝑎𝑔𝑖𝑛𝑒, 𝐷𝑟𝑎𝑔𝑜ş 𝑇ă𝑛𝑎𝑠𝑒 – 𝑎𝑠𝑖𝑠𝑡𝑒𝑛𝑡 𝑖𝑚𝑎𝑔𝑖𝑛𝑒, 𝑀𝑎𝑟𝑖𝑢𝑠 𝑆𝑡𝑎𝑛𝑐𝑖𝑢 – 𝑠𝑢𝑛𝑒𝑡𝑖𝑠𝑡, 𝐶𝑟𝑖𝑠𝑡𝑖 𝐵â𝑟𝑙ă𝑑𝑒𝑎𝑛𝑢 – 𝑐𝑜𝑛𝑑𝑢𝑐ă𝑡𝑜𝑟 𝑎𝑢𝑡𝑜, 𝑉𝑙𝑎𝑑 𝑁𝑒𝑑𝑒𝑙𝑐𝑢 – 𝑒𝑑𝑖𝑡𝑜𝑟 𝑖𝑚𝑎𝑔𝑖𝑛𝑒, 𝐶𝑟𝑖𝑠𝑡𝑖𝑎𝑛 𝑇𝑎𝑏ă𝑟ă – 𝑟𝑒𝑎𝑙𝑖𝑧𝑎𝑡𝑜𝑟, 𝑀𝑎𝑟𝑖𝑛 𝐺ă𝑏𝑢𝑑𝑒𝑎𝑛 – 𝑝𝑟𝑜𝑑𝑢𝑐ă𝑡𝑜𝑟”, se arată în materialul de promovare a emisiunii.

Bogdan NAUM