0 2 minute 10 luni

Acesta este demersul primarului din Turnu Ruieni, Cosmin Belci, care a accesat fonduri europene nerambursabile prin PNRR pentru dotarea unităților de învățământ cu echipamente IT și mobilier școlar nou.

„Este un proiect important pentru noi, pentru școlile din comună, căci vom putea veni cu noi investiții. Contractul de finanțare s-a semnat, acum ne aflăm în procedura de achiziție a echipamentelor IT. Vor fi cumpărate laptopuri, calculatoare, videoproiectoare și table inteligente. Practic, venim în completare cu laptopuri și calculatoare, pentru că avem clase care sunt deja bine puse la punct printr-un alt proiect european, derulat de conducerea școlii. De asemenea, vom veni în completare și cu mobilier școlar nou, pentru clasele unde nu am reușit noi să-l schimbăm”, a spus primarul Cosmin Belci.

Astfel, unitățile de învățământ din Zervești, Borlova și Turnu Ruieni, unde învață circa 300 de elevi, sunt beneficiarele banilor europeni, au postat liberalii cărăşeni pe pagina lor de socializare. (M. Doman)