0 2 minute 10 luni

În această după-amiază, pe DN 6, între Zăgujeni şi Jupa, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autotrenuri și un autoturism, ne-a informat Iulia Rusan, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic” Caraş-Severin.

În urma evenimentului, în care au fost implicate trei persoane, au rezultat două victime: șoferul autoturismului, rămas încarcerat, a fost extras de către echipajul de descarcerare, în stare de conștiență, iar apoi a fost preluat de Serviciul Judeţean de Ambulanţă și transportat la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș, şi șoferul TIR-ului răsturnat, care prezenta răni minore şi care a fost preluat de către echipajul SMURD și transportat la aceeaşi unitate medicală.

La fața locului au acţionat o ambulanță SAJ, un echipajal Inspectoratului de Poliţie Judeţean, precum și trei autospeciale din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș – o autospecială de stingere, una de descarcerare și o ambulanță SMURD, se mai arată în comunicatul ISU „Semenic”. (Foto: DRDP Timişoara)

Bianca METEŞ