0 2 minute 1 an

În perioada 18-21 mai, caransebeşenii, dar nu numai ei, au prilejul să vadă unul dintre cele mai apreciate spectacole de circ care au avut loc în ultimii ani în Romania, protagoniștii fiind artiștii Circului Internațional.

Spectacolele vor avea loc în cartierul Pipirig, lângă Kaufland, joi, vineri şi sâmbătă de la ora 19.00, iar duminică de la ora 11.00.

Organizatorii promit că nu doar copiii, care vor avea ocazia să se întâlnească cu personaje îndrăgite din lumea desenelor animate, se vor bucura de magia circului, ci și adulții, care vor putea fi martorii unor numere de acrobații extrem de periculoase, care-i vor ține cu sufletul la gură.

„Dintre artiștii veniți să încânte publicul, amintim familia Castillo din Veneluzia, care prezintă un număr extrem de periculos – Roata Morții. Claudia, un artist din Cehia, va prezenta un număr de hula hoop. Virghinia din Ungaria – un număr fantastic de dresură de căței, iar Olga din Ucraina – un frumos și elegant număr aerian în cupola circului. Nu va lipsi nici Cristopher, venit special din Columbia, împreună cu trupa lui de motocicliști cascadori, care va prezenta un număr extrem de periculos numit Globul Morții, la care oamenii rămân efectiv cu sufletul la gură, iar Zlata, din Slovacia, va prezenta un număr de dresură de porumbei”, anunță conducerea Circului Internațional.

Spectacolele se vor desfășura într-un cort încălzit, iar copiii beneficiază de reducere de preț la achiziția biletelor.

Biletele vor fi puse în vânzare joi, 18 mai, de la ora 18.00, la casieria circului. (G. Luca)